Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g100g221kcal19.1g0g17.1g0g
Sika-nautajauheliha50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.5g0.1g2.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g25g7.5kcal0.3g1g0.1g0g
Nokkonen (100g)13g4.5kcal0.7g0.2g0.1g0.5g
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g13g38kcal2.2g6.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g953kcal73.8g29g61.2g1.6g
Valittu annoskoko285g477kcal36.9g14.5g30.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna143g238kcal18.5g7.3g15.3g0.4g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=467813