Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g56g180kcal7.7g32.6g1.8g4.6g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g75g96kcal11.2g0g6.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 33g14kcal3.2g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen94g31kcal3.1g4.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g761kcal53.4g75.6g28.6g9.6g
Valittu annoskoko285g380kcal26.7g37.8g14.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna143g190kcal13.4g18.9g7.2g2.4g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754