Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl25g85kcal3.5g14g1.7g2.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen156g52kcal5.2g7.7g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti6.2g31kcal1.6g2.1g1.8g1.8g
Vehnälese 3.8g8.6kcal0.5g0.6g0.2g1.4g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g94g66kcal0.1g15.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g484kcal21.8g80.6g7.6g12g
Valittu annoskoko285g242kcal10.9g40.3g3.8g6g
Annoskoko puolitettuna143g121kcal5.5g20.2g1.9g3g
Arvot/100g100g85kcal3.8g14.1g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93194