Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 134g167kcal28.1g0g6g0g
Ruokakerma ingman 5%90g77kcal3.2g5.4g4.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original14g10kcal0.6g1.1g0.4g0.4g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g32g23kcal1.4g4.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g651kcal68.2g24.8g30.4g2g
Valittu annoskoko285g326kcal34.1g12.4g15.2g1g
Annoskoko puolitettuna143g163kcal17.1g6.2g7.6g0.5g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547