Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 146g67kcal4.4g7g2.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)88g111kcal9.7g0.3g7.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g163kcal4.8g33.3g0.6g1.7g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g722kcal37.8g81.2g26g3.4g
Valittu annoskoko285g361kcal18.9g40.6g13g1.7g
Annoskoko puolitettuna143g181kcal9.5g20.3g6.5g0.9g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326