Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Parsakaali brokkoli 67g23kcal3.1g1.3g0.2g1.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka50g5.4kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Kiinankaali 49g10kcal0.8g1.1g0.1g0.4g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g5.2g9kcal0.1g2.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana570g135kcal10g17.8g1g8.6g
Valittu annoskoko285g67kcal5g8.9g0.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna143g34kcal2.5g4.5g0.3g2.2g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.1g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703