Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g73g98kcal12.4g0.4g5.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.6g48kcal0.1g0.1g5.2g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g31g107kcal2.2g24.5g0.2g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.6g4.5kcal0.2g0.3g0.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow29g23kcal1.2g3.8g0.3g0.9g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g29g99kcal0.6g0.9g10.2g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g3.6g0.9kcal0g0.3g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.5g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana571g773kcal33.6g62.2g43g2g
Valittu annoskoko285g386kcal16.8g31.1g21.5g1g
Annoskoko puolitettuna143g193kcal8.4g15.6g10.8g0.5g
Arvot/100g100g135kcal5.9g10.9g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457524