Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green31g102kcal7.5g15.3g0.3g3.7g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 27g7.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Porkkana 20g6.6kcal0.1g1.1g0g0.5g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.7g3.6kcal0.2g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.4g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g31g50kcal2.5g1.6g3.7g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana571g439kcal21.8g41.4g18.2g10.8g
Valittu annoskoko286g220kcal10.9g20.7g9.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna143g110kcal5.5g10.4g4.6g2.7g
Arvot/100g100g77kcal3.8g7.3g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764