Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 37g133kcal0.1g0g15g0g
Sokeri 48g193kcal0g47.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu38g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g125kcal3.7g25.5g0.4g1.3g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe19g69kcal0.7g15.3g0.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten9g31kcal2.2g4.2g2g1g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g37g114kcal3.6g22.9g0.7g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g1451kcal29.2g237.2g44g15.4g
Valittu annoskoko286g725kcal14.6g118.6g22g7.7g
Annoskoko puolitettuna143g363kcal7.3g59.3g11g3.9g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182