Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 45g78kcal3.4g1g6.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 45g148kcal0.9g1.3g15.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki56g32kcal4.8g2.8g0.1g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi45g202kcal2.9g27g9.4g1.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton18g130kcal0g0g14.4g0g
Mangosose, Piltti56g34kcal0.2g8.4g0.2g0.6g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.3g4.7kcal1.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g1411kcal26.8g119.2g93g4g
Valittu annoskoko286g706kcal13.4g59.6g46.5g2g
Annoskoko puolitettuna143g353kcal6.7g29.8g23.3g1g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199