Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 148g211kcal18.5g0.4g15.2g0g
Canderel makeutusjauhe4.5g17kcal0.1g4.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.5g17kcal0.8g0.5g1g1.4g
Kuohukerma,valio,2dl90g305kcal1.8g2.7g31.4g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g35g182kcal2.5g11.7g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana571g1485kcal47.6g44.2g123g2.8g
Valittu annoskoko286g743kcal23.8g22.1g61.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna143g371kcal11.9g11.1g30.8g0.7g
Arvot/100g100g260kcal8.3g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580