Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g50g125kcal7.5g2.5g9.5g0.5g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper29g3.1kcal0.7g0.1g0g0.7g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g25g35kcal0.8g0.5g3.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g49g21kcal0.8g4.2g0g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g3.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g11g28kcal2.9g0g1.8g0g
Ruokakerma Valio 5%25g15kcal0.3g0.7g1.3g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper19g54kcal4.9g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana571g593kcal36.8g20.6g40.2g3.6g
Valittu annoskoko286g297kcal18.4g10.3g20.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna143g148kcal9.2g5.2g10.1g0.9g
Arvot/100g100g104kcal6.4g3.6g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306996