Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen21g152kcal0.2g0.2g16.9g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g197g67kcal0.4g14g0.6g3.5g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g14g53kcal0g13.2g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g886kcal5g133.8g35.4g8.2g
Valittu annoskoko286g443kcal2.5g66.9g17.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna143g222kcal1.3g33.5g8.9g2.1g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748