Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 62g21kcal0.4g3.4g0.1g0.9g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g40g240kcal9.6g2.6g21.6g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g62g37kcal6.2g2.7g0.2g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g1.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)3.7g0.4kcal0.1g0g0g3.2g
Kananmuna kuoreton 115g164kcal14.3g0.3g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana571g929kcal61.4g19g67.4g8.2g
Valittu annoskoko286g464kcal30.7g9.5g33.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna143g232kcal15.4g4.8g16.9g2.1g
Arvot/100g100g163kcal10.7g3.3g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500