Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1125g271kcal20.4g24.8g3.4g25.9g
Kasvisliemikuutio 29g89kcal2.8g3.9g6.9g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)225g191kcal2.3g7.9g15.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Aurajuusto225g765kcal45g0g65.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5706g2699kcal144.2g85g183.2g57g
Valittu annoskoko2853g1350kcal72.1g42.5g91.6g28.5g
Annoskoko puolitettuna1427g675kcal36.1g21.3g45.8g14.3g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251