Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3999g649kcal109.8g41.9g3g0g
Kananmuna kuoreton 659g940kcal82.4g2g67.6g0g
Hermesetas, annos 5g100g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml200g42kcal16.2g0g0.6g0.2g
Kookoshiutale 100g660kcal8.1g6.4g64.4g16.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 799g2215kcal16g24g223.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g9012kcal465g148.6g718.6g33g
Valittu annoskoko2856g4506kcal232.5g74.3g359.3g16.5g
Annoskoko puolitettuna1428g2253kcal116.3g37.2g179.7g8.3g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512