Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)280g238kcal2.8g9.8g19.6g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g980g167kcal15.7g21.6g2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1400g420kcal64.4g26.6g4.2g22.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl28g252kcal0g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)154g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g2267kcal172g135.4g108.4g50.6g
Valittu annoskoko2856g1133kcal86g67.7g54.2g25.3g
Annoskoko puolitettuna1428g567kcal43g33.9g27.1g12.7g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207