BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)2330g4426kcal349.4g18.6g326.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka233g191kcal7.9g44.3g2.3g2.3g
Soijakastike 163g98kcal8.4g15.5g0.1g0g
Hunaja 93g308kcal0.5g75.3g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu37g39kcal2.9g6.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g10124kcal738.2g319.6g657.4g6.2g
Valittu annoskoko2856g5062kcal369.1g159.8g328.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna1428g2531kcal184.6g79.9g164.4g1.6g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811