Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)780g211kcal10.1g37.4g1.6g13.3g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g1200g3420kcal168g6g300g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g168g151kcal5g5.9g11.8g1.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%600g960kcal16.2g16.2g90g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g108g410kcal1.1g99.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g10304kcal400.8g329.8g807.8g29g
Valittu annoskoko2856g5152kcal200.4g164.9g403.9g14.5g
Annoskoko puolitettuna1428g2576kcal100.2g82.5g202g7.3g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982