Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 769g1751kcal146.2g0g130.8g0g
Tomaattimurska 1865g548kcal10.4g98.9g3.7g35.4g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g23g156kcal0.1g0.1g17.3g0g
Sokeri 12g47kcal0g11.6g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g187g522kcal35.4g0g41g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g6049kcal384.2g221.2g385.6g70.8g
Valittu annoskoko2856g3025kcal192.1g110.6g192.8g35.4g
Annoskoko puolitettuna1428g1512kcal96.1g55.3g96.4g17.7g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425