Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)78g31kcal1.3g6.4g0.1g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)78g27kcal1.2g5.4g0.1g1.1g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g50g43kcal2.5g8g0.2g3.7g
Pirkka naudan jauheliha 400g80g182kcal15.2g0g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g568kcal40.4g39.6g28g9.6g
Valittu annoskoko286g284kcal20.2g19.8g14g4.8g
Annoskoko puolitettuna143g142kcal10.1g9.9g7g2.4g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791