Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g123g65kcal7g6.5g1.1g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g43g43kcal7.3g0.4g1.3g0g
Porkkana 43g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Vesi71g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.4g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sinappi 4.6g6kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g264kcal29.8g20g6.2g2.4g
Valittu annoskoko286g132kcal14.9g10g3.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna143g66kcal7.5g5g1.6g0.6g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142580