Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 50g39kcal8.8g0g0.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.5g0.2g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 50g17kcal0.5g2.7g0.1g1.4g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g215kcal20g11.8g8.2g4.8g
Valittu annoskoko286g107kcal10g5.9g4.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna143g54kcal5g3g2.1g1.2g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804