Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali67g14kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g42g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Siirappi, tumma8.3g27kcal0g6.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g289kcal21.6g21.4g12.2g4.2g
Valittu annoskoko286g144kcal10.8g10.7g6.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna143g72kcal5.4g5.4g3.1g1.1g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067