Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g75g58kcal1.7g0.4g5.5g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 50g60kcal1.6g2.3g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g304kcal9g17.6g21.4g2.2g
Valittu annoskoko286g152kcal4.5g8.8g10.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna143g76kcal2.3g4.4g5.4g0.6g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612