Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g17g122kcal0.2g0.2g13.4g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g19g0.3g0.9g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%84g54kcal9.2g3.5g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml8.4g1.8kcal0.7g0g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g33g114kcal0.7g1g11.7g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 60g41kcal0.5g9.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g1110kcal37.2g103.6g59g2.8g
Valittu annoskoko286g555kcal18.6g51.8g29.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna143g278kcal9.3g25.9g14.8g0.7g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284