Juustokastike

Sulata rasva kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Lisää maito vähitellen, anna kuumentua lisäämisen välissä.

Tai vaihtoehtoisesti keitä maito eri kattilassa.

Sekoita usein, ettei pala pohjaan.

Lisää lopuksi juustoraaste, voi lisätä reilustikin juustoa.

Emmentalin voi korvata edamilla tai muulla juustoraasteella.

Osan voi korvata myös maustetulla tuorejuustolla.

Mausta ja tarkista maku.

käy myös lasagnen valkokastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Eevis77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keskiarvo 13g67kcal0g0g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 188g86kcal5.6g9g2.8g0g
Emmental, punaleima 17%42g121kcal14.2g0g7.1g0g
Valkopippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1.5g8.2kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.3kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 23g11kcal0.7g1.1g0.3g0g
Emmental, punaleima 17%5.1g15kcal1.7g0g0.9g0g
Valkopippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g710kcal47.4g40g39.4g1g
Valittu annoskoko286g355kcal23.7g20g19.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna143g178kcal11.9g10g9.9g0.3g
Arvot/100g100g124kcal8.3g7g6.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117382