Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g125g31kcal1.3g6.1g0.3g3.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaattimurska Eldorado61g12kcal0.7g2.1g0.1g0.9g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g24g68kcal7.7g0.3g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana573g438kcal43.6g18.4g21.4g8.4g
Valittu annoskoko286g219kcal21.8g9.2g10.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna143g110kcal10.9g4.6g5.4g2.1g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763