Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g45g203kcal3.5g30.6g7.2g1.6g
Voi 13g91kcal0.1g0g10.2g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g50g178kcal2.9g1.5g17.8g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g50g135kcal4g6g10g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g75g83kcal0.4g11.2g3.7g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 15g45kcal0g3.1g2.2g0g
Kahvilikööri15g43kcal0g4.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2g7kcal1.7g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g20g80kcal0g20g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana573g1742kcal25.2g158.6g102.2g3.2g
Valittu annoskoko287g871kcal12.6g79.3g51.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna143g436kcal6.3g39.7g25.6g0.8g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743