Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g68g59kcal11.3g1.6g0.5g0g
Kvinoa, jyvät38g140kcal4.9g25.9g2.3g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Persilja 19g5.1kcal0.3g0.2g0g1.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g19g74kcal6.2g0g5.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana573g630kcal48g60.2g21.2g8g
Valittu annoskoko287g315kcal24g30.1g10.6g4g
Annoskoko puolitettuna143g158kcal12g15.1g5.3g2g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395