Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Lanttu 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka5.6g4.6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Seiti pakaste 56g44kcal9.9g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana573g222kcal25.6g9.2g8.6g3.6g
Valittu annoskoko286g111kcal12.8g4.6g4.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna143g55kcal6.4g2.3g2.2g0.9g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160