Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska 63g18kcal0.3g3.3g0.1g1.2g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)50g42kcal3g8g0.1g2.5g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 50g68kcal1.3g12.2g1.1g1.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana573g443kcal28.8g49.6g13.2g11.4g
Valittu annoskoko287g221kcal14.4g24.8g6.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna143g111kcal7.2g12.4g3.3g2.9g
Arvot/100g100g77kcal5g8.7g2.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345530