Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g3g2.9kcal0g0.7g0g0.3g
Mantelirouhe, 1 rkl6g35kcal1.3g0.3g3g0.7g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl15g7.5kcal0g1.6g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g75g45kcal0.3g11.2g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä38g64kcal0.4g16.5g0.4g0g
Flora Vanilla 12%75g143kcal3.4g12g9g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g75g49kcal8.2g3.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana573g690kcal27.2g90.8g25.2g2g
Valittu annoskoko287g345kcal13.6g45.4g12.6g1g
Annoskoko puolitettuna143g173kcal6.8g22.7g6.3g0.5g
Arvot/100g100g121kcal4.7g15.8g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301