Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g70g46kcal7.7g3g0.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g113g38kcal0.2g8g0.3g2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 17g57kcal0g13.8g0g0.2g
Kerma, ruoka 15% Flora28g42kcal0.5g1g4.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.7g6.1kcal0.1g1.3g0.1g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)28g36kcal3.1g0.1g2.5g0g
Rusina 17g49kcal0.5g10.1g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana573g644kcal24.2g98.4g14.8g7.6g
Valittu annoskoko287g322kcal12.1g49.2g7.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna143g161kcal6.1g24.6g3.7g1.9g
Arvot/100g100g112kcal4.2g17.2g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313