Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Flora punainen, annos 10g5.6g30kcal0g0g3.4g0g
Soijarouhe, tumma, 30g56g182kcal28.1g16.9g0.3g3.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.8g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g113g23kcal1.5g3.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g701kcal62.6g50.2g27.8g9g
Valittu annoskoko287g350kcal31.3g25.1g13.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna143g175kcal15.7g12.6g7g2.3g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.8g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266721