Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g45g27kcal0.7g5.8g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lohifileepalat (Findus)75g98kcal15.7g0.4g3.7g0g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kalaliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.9g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g398kcal35g20.6g19g2g
Valittu annoskoko287g199kcal17.5g10.3g9.5g1g
Annoskoko puolitettuna144g99kcal8.8g5.2g4.8g0.5g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742