Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 31g20kcal0.2g3.7g0.1g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 35g27kcal0.7g5.4g0.1g0.4g
Porkkana 20g6.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Juuriselleri 16g4.9kcal0.2g0.7g0g0.5g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g16g41kcal0.5g0.7g4.2g0.1g
Piparjuuri, annos 10g20g7.2kcal0.9g2.1g0.1g1.5g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g20g23kcal0.4g0.9g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana573g267kcal6.4g30.4g13g9.2g
Valittu annoskoko287g133kcal3.2g15.2g6.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna143g67kcal1.6g7.6g3.3g2.3g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.3g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767