Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 94g128kcal2.3g28.4g0.3g0.9g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g28g93kcal7g0g7.3g0.3g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g47g56kcal1.1g2.3g4.7g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g118g164kcal21.3g2.4g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g883kcal63.4g66.2g40.2g2.4g
Valittu annoskoko287g442kcal31.7g33.1g20.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna144g221kcal15.9g16.6g10.1g0.6g
Arvot/100g100g154kcal11g11.5g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092