Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 500g388kcal87.8g0g3.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 34g298kcal0g0g33.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 14g42kcal1.4g4.7g1.9g0.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 500g170kcal5.5g27g1g14.5g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.7g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kurkuma, annos 2g1.2g0.6kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.4g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5720g2146kcal200.2g121g83.2g51.8g
Valittu annoskoko2860g1073kcal100.1g60.5g41.6g25.9g
Annoskoko puolitettuna1430g537kcal50.1g30.3g20.8g13g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804