Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali667g141kcal8g22.7g1.3g14g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g831kcal95.1g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g209g58kcal1.3g12.4g0.4g5.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g417g21kcal0.7g0.8g1.7g0.2g
Siirappi, tumma83g267kcal0.1g61.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 834g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5720g2888kcal216.2g212.6g124.2g43.8g
Valittu annoskoko2860g1444kcal108.1g106.3g62.1g21.9g
Annoskoko puolitettuna1430g722kcal54.1g53.2g31.1g11g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067