Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1497g525kcal69.1g29.2g4.5g37.4g
Kananmuna kuoreton 366g522kcal45.7g1.1g37.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 333g1098kcal6.7g10g116.4g0g
Kevytmaito (Valio)333g153kcal10.6g16g5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g333g1197kcal93.1g6.7g89.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5720g6989kcal450.4g126g506.4g74.8g
Valittu annoskoko2860g3495kcal225.2g63g253.2g37.4g
Annoskoko puolitettuna1430g1747kcal112.6g31.5g126.6g18.7g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690