Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g800g3040kcal43.2g256g200g13.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Tomaatti 700g159kcal3.9g24.1g2.1g9.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 400g1196kcal72g4.8g100g0g
Pinjansiemenet, Parrots50g310kcal14.5g6.5g27.5g1.8g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 400g529kcal10.5g12.8g48g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Juusto, mozzarella 200g521kcal37.2g0g40.6g0g
Sipuli, tuore200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5720g12053kcal389.8g628.2g875.2g57.2g
Valittu annoskoko2860g6026kcal194.9g314.1g437.6g28.6g
Annoskoko puolitettuna1430g3013kcal97.5g157.1g218.8g14.3g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905