Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,31000g650kcal110g42g3g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Hermesetas, annos 5g100g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml200g42kcal16.2g0g0.6g0.2g
Kookoshiutale 100g661kcal8.1g6.4g64.5g16.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 800g2218kcal16g24g224g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5720g9025kcal465.6g148.8g719.4g33g
Valittu annoskoko2860g4512kcal232.8g74.4g359.7g16.5g
Annoskoko puolitettuna1430g2256kcal116.4g37.2g179.9g8.3g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512