Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 280g45kcal2.1g5.6g0.3g5.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g400g140kcal6.4g27.6g0.4g5.6g
Tonnikala vedessä, rainbow560g560kcal112g2.8g11.2g0g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 140g439kcal11.5g80.7g4.2g13.9g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 150280g1092kcal81.2g4.2g81.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5720g14137kcal547.2g1019.2g858.4g99.8g
Valittu annoskoko2860g7069kcal273.6g509.6g429.2g49.9g
Annoskoko puolitettuna1430g3534kcal136.8g254.8g214.6g25g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094