Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1000g761kcal18.8g155g2g10g
Lenkki, kevyt sininen HK1000g1700kcal100g100g100g1g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%660g1056kcal17.8g17.8g99g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5720g7143kcal278.4g564.8g402.8g28.8g
Valittu annoskoko2860g3571kcal139.2g282.4g201.4g14.4g
Annoskoko puolitettuna1430g1786kcal69.6g141.2g100.7g7.2g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83335