Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai898g3322kcal44.9g287.3g224.5g18g
Pinaattipakaste 150g337g47kcal6.4g1.3g1.7g4.4g
Parsakaali brokkoli 337g118kcal15.6g6.6g1g8.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 449g1343kcal80.8g5.4g112.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots112g696kcal32.5g14.6g61.7g4.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 449g386kcal13.9g19.8g26.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu269g339kcal29.6g0.8g24.2g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5724g12503kcal447.4g671.6g904.4g70g
Valittu annoskoko2862g6252kcal223.7g335.8g452.2g35g
Annoskoko puolitettuna1431g3126kcal111.9g167.9g226.1g17.5g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218