Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g675g135kcal16.9g8.1g3.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha720g1195kcal136.8g0g72g0g
Tomaattimurska, 1 prk1200g322kcal7.2g63.6g2.4g16.8g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g6.9g24kcal0.7g5.2g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g35g1kcal0g0.3g0.3g0g
Timjami 6g17kcal0.5g1.6g0.4g2.2g
Basilika, kuivattu 9g23kcal1.3g1.8g0.4g3.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.5g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5724g4195kcal338g176.6g232g50.4g
Valittu annoskoko2862g2097kcal169g88.3g116g25.2g
Annoskoko puolitettuna1431g1049kcal84.5g44.2g58g12.6g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267