Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)29g159kcal0.3g0.3g17.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai294g1030kcal35.3g208.8g6.2g8.8g
Sokeri191g777kcal0g191.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu520g655kcal57.2g1.6g46.8g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus135g433kcal14.9g86.6g2.2g10.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1693g559kcal55.9g82.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5724g7223kcal327.2g1142.6g145g39.2g
Valittu annoskoko2862g3611kcal163.6g571.3g72.5g19.6g
Annoskoko puolitettuna1431g1806kcal81.8g285.7g36.3g9.8g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230