Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2131g2387kcal468.9g0g63.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 133g93kcal1.7g15.1g1.7g5.2g
Jauheliha, sika-nauta 533g1180kcal93.2g0g90.6g0g
Mustapippuri 67g186kcal7.3g25.5g2.2g17.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5728g7693kcal1142.2g81.2g316.8g45.8g
Valittu annoskoko2864g3846kcal571.1g40.6g158.4g22.9g
Annoskoko puolitettuna1432g1923kcal285.6g20.3g79.2g11.5g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524