Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g801g3044kcal43.3g256.4g200.3g13.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Tomaatti 701g160kcal3.9g24.2g2.1g9.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 401g1198kcal72.1g4.8g100.1g0g
Pinjansiemenet, Parrots50g310kcal14.5g6.5g27.5g1.9g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 401g530kcal10.5g12.8g48.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Juusto, mozzarella 200g522kcal37.3g0g40.7g0g
Sipuli, tuore200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5728g12069kcal390.4g629.2g876.4g57.4g
Valittu annoskoko2864g6035kcal195.2g314.6g438.2g28.7g
Annoskoko puolitettuna1432g3017kcal97.6g157.3g219.1g14.4g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905